Pages

Monday, May 9, 2011

Trip ke Genting Highland OSEM !!

Baru-baru nie class aku ada buat trip ke Genting Higland. P pun bukan enjoy sangat sebab tak naik atas pn. Menginap kat bawah tu. Lagipun p tiga hari dua malam ja. Serius x puas. Tapi aku nk jujur la. Before nk p nie serius aku memang fuck gila. Sebab aku x mau p. Kalau tak p xdapat markah tuk final. So dengan rela hati aku pun p la ngan hati x ikhlas. Lagipun aku dalam kelas tu ramai aku x kenal. Berapa org ja pun yang aku rapat. Yang lain semua jarang tegoq. Dengan kata lebih manisnya aku boleh sebut time tu ialah "haramJ".

Nie aku story masa kat da sampai kat Genting plak. Sampai ja sana aku ingat dok kat hotel. Rupa2nya tinggal kt resort yang ada dorm untuk student yang ramai menginap. Laki satu dorm prempuan satu dorm. Serius aku geram gila. Nak buat cam na. Da sampai. Aku punya bosan tahap "dead" time tu sanggup beli topup lain Rm 10.00 semata-mata nk online dalam fon. Amik pakej sehari Rm 8.00. Datang hari nie. Esok nak belah da. Ok la tu aku sehari 24jam ja.

Aku ingat follow trip nie bosan gila b**i. Rupa-rupanya tak. Serius best gila. Best "skit" ja la LOL.. Petang tu group2 yang arrange trip nie buat game. Ada dua game petang tu. aku pun tak ingat da. Tapi ada satu game nie aku x bleh lupa la. Group aku denda menari style "Hawaii". Aku kepala la time tu.hahaha Serius lawak gila. Nie depa ada rakam video. Sungguh memalukan aku ! :)
video


Sebelum game start makan dulu. Time nie aku tamak! hahaa
Ok la. Tu yang aku dapat story untuk petang tu. Nie kisah pasal malam plak. Serius aku cakap before p nie aku x amik taw apa-langsung pasal trip nie. Termasuk la buat aktiviti2 kat sini. Bayar duit dan settle. Ikut ja la. Malam tu ada bbq .Lepas tu kena pakai glamor2 la baik laki baik prempuan. Aku da la xtaw apa2 langsung. Tapi malam tu aku ikut kepala aku ja. Aku malas nk pakai smart2 sgt. Short dgn tshirt sude. Sebab malam 2 aku dengan sukarela hatinya mau bakar ayam2, udang & daging. Takpayah la nk smart2 sgt. Bbq ja pn. Tapi aku xkisah la yang lain. Jangan kata aku kutuk plak LOL:)

Aku nie sebenarnya ada bakat kalau nk taw .Hahahah

Aku gila sikit mlm masa nie sebab baju & badan aku bau ayam.

Aku dgn artis wanabe. Jangan marah nazrin :D
Malam punya kes da settle. Nie keesokan harinya plak. Malam tu aku tidoq awal gila. Erti kata lain "tidoq aku normal la". Pagi tu aku bangun awal. Bangun awal,breakfast x siap lagi. So aku mngambil keputusan terjun mandi kat pool. Gilakan? Dah la kat situ sejuk. Time tu musim hujan x silap aku. Tapi nk buat cam na. Bosan kot. Aku pn pi la..AKu la pecah tong dulu. Kalo xyang lain mana mau mandi kt pool 2.

Sejuk macam ais. Tp dalam Malaysia ja pn..:D

Lepas mandi semua pn naik la p breakfast. Gila western xdak nasi langsung. Aku da lapaq nasi time tu. Terpaksa la makan. Tapi sedap la. Gadis-gadis masak..huhuh. Kalo dad kedai mamak kt situ da lama aku keluaq p makan kt situ. Masalahnya satu kedai haram xdak langsung kt situ. Aku nk beli rokok sampai kirim kt pakguard Myammar tu. Nasib baik dia boleh pecaya.

Aku rasa jari aku pn da lenguh nie. Aku ringkaskan .Petang tu kami balik. Kalau x tgh hari tu dapat naik atas main kt taman tema genting. Tapi masa x mengizinkan. Selamat la masa x mengizinkan. Aku memang malas nk naik atas tu. Bosan gila.Buang duit lg .Selalu p :) Tunggu la kami semua kat resort tu sampai petang. Pukul 4 ptg bas amik. Betolak pulang ke KLMU. Tapi aku nk cakap hampa semua "memng nice". Semua boleh masuk kepala. Trip nie kira terbaik jgak la yang penah aku p. Aku nk thanx kt Bob & Da Geng sebab trip nie memang OSEM!  Dan kepada Sir Daud (lecturer class trip nie) kalo diberi peluang untuk bercakap, aku nk cakap kat sir " Sir, awat bnyak sangat botol liqueur dalam kreta sir? Dasyat sungguh sir nie" hahaa..:D

Tunggu bas sampai punya lambat!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...