Pages

Sunday, December 26, 2010

Burung Garuda Kena Makan Dengan Harimau Akibat Minum Air Di Darat

First aku nk bgtaw dulu aku memang x minat langsung team bola sepak Malaysia. Sebabnya Malaysia asyik kalah ja bila lawan dengan negara lain. Tp semenjak2 nie Skuad Harimau da menunjukkan peningkatan dan perubah. Tambah plak baru-baru nie Malaysia dapat "champion" kt Laos. Ok, tujuan aku post blog nie aku nak bagi taw yang aku x menyesal keluar duit beli tiket bola yg berharga Rm 30 dan jersi pn lebih kurang ja harga. Dapat diskaun 2 ringgit (RM 28). Sebabnya Malaysia menang bergaya 3-0. Semua gol-gol yang Malaysia buat memang cm game EPL. Ni final game kot. Tp ada satu lagi game.
Tp nie first time aku masuk Stadium Bukit Jalil. MEMANG NICE!!! Satu stadium di banjiri lautan BIRU KUNING. Kemenangan hari memang buat aku happy sangat-sangat sebab aku memang benci semua mat2 indon!!! Serius wa cakap lu. Sebab mat2 INDON nie semua pembawa masalah. Pendek kata mereka nie "Rubbish". Manusia dan negara yang x pernah bersyukur dan x kenang budi. Tak payah la aku cakap panjang. Semua pun taw kn. Kalo x taw aku mintak maaf la. Cari sendiri la sebab-sebabnya.


"Aku"

Sebelum masuk stadium bergambar dulu..

Silap sebab Apen ngan member Acap xdak jersi

Aku memang "Semangat Lebih". hahha

Suasana kt Bukit Jalil.  Macam2 jual..

"Brader,keluarkan tiket dulu, wa nk check"

Selepas masuk gate stadium

Bukti tiket. Kami x panjat!!

Gambar nie snap lepas Malaysia score 2-0.TERBAEK!!

Video nie kami record before nk masuk stadium. Agak meriah gak. Acap teka game memang betol (menang 3-0) dan aku plak dituduh "gila". Sungguh x kusangka...Nie la dinamakn semangat patriotik kalo nak taw!!!!!



Aku bangga jadi "Rakyat Malaysia". Hahahhahaah

11 comments:

  1. x baik wan ckp org indonesia pembawa masalah...sapa jaga hng kecik2, bibik ngan k.ana gak....hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahhaa....memang depa bermasalah pn..k ana dulu masalah dia ikut kluaq ngan jantan. yang bibik plak hisap rokok."bibik kasanopo" ingat x??

    ReplyDelete
  3. anis- mesti la pulun. aku bayaq tiket mahai kot!!!
    sarah- memang sudah dujangka..:)

    ReplyDelete
  4. terbs ! ko sesah gambar aku . hahaha .

    ReplyDelete
  5. haha . terbaik la . ang memang semangat lebih . tapi itu yang kita mau !!!

    ReplyDelete
  6. acap nk commnt bnyak pn aku x reti..pasai pa la blogger nie xdak LIKE ja..hahaha

    ReplyDelete
  7. ni ridzuan yg nak jadi chef tak lama lagi tu ke...
    yg blaja dekat KLFU tu ke?
    kenal dak siapa yg komen ni...
    x sangka pandai jugak ko menulis eh...

    - Sir Ajin -

    ReplyDelete
  8. hahhahah...KLFU..silap kot sir..sy blaja kt cosmopoint..bukan klfu/klmu..hahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...